MISIUNE

Ca pionieri în domeniul geneticii, scopul nostru este de a contribui la medicina românească. Creem valoare și susținem profesioniștii din domeniu în așa fel încât ei să livreze mai departe servicii la nivel de excelență pentru sănătatea pacienților în momentele lor de vulnerabilitate din viață.

“În lume, genetica este reputată în depistarea patologiilor prin eficiența cu care livrează rezultate corecte. Laboratorul Cytogenomic în România este dedicat exclusiv geneticii, procesând testele local, în laboratorul nostru, cu profesionalism, responsabilitate și grijă. Scopul nostru în viitor este de a face disponibil către populație ceea ce acum este înțeles a fi medicina pentru un număr restrâns. Acest lucru implică eforturi de investiție, dar echipa noastră este dedicată stării de bine a pacienților.”

Danae Stambouli, PhD. Cytogenomic Medical Laboratory

Felul în care ne dedicăm pacienților: ne dorim să facem medicina de viitor accesibilă tuturor românilor.

VALORI

Cytogenomic pune valoare pe:

PACIENȚI: Ne concentrăm atenția pe fiecare caz în parte, livrând rezultate pe care le gestionăm 100% cu grijă și responsabilitate.

PROFESIONIȘTI ÎN DOMENIUL MEDICAL: Suntem pentru colaborare, deschidere, disponibilitate în orice moment și tehnologie medicală de ultimă generație. Dăm sansa doctorilor de a prescrie tratamente care să acționeze pe problema de fond a bolilor, nu pe simptome.

REZULTATE: Responsabilitate. Profesionalism. Pionierat în domeniul geneticii.

ECHIPA

DEPARTAMENT SCREENING NEONATAL

DR. MARIA IULIA GICA MD, Ph.D.

CHIMIST ISABELA TARCOMNICU  Ph.D.

CHIMIST TINCUTA  CAJU MSc

CHIMIST DANIELA BOCANCEA MSc

DEPARTAMENT GENETICA

DR. FLORINA NEDELEA MD, Ph.D.

DR. ANCA MOCANU MD

BIOLOG ANDREEA TUTULAN-CUNITA – Ph.D.

BIOLOG PAVEL ANCA  MSc

BIOCHIMIST LUIZA DIMOS MSc

BIOLOG ELIZA RENTEA MSc

BIOLOG GEORGIANA LUNGU MSc

DEPARTAMENT LABORATOR

RODICA MARIA SIMION – MEDIC SEF LABORATOR

DEPARTAMENT CERCETARE-DEZVOLTARE

DANAI STAMBOULI Ph.D. – CONSULTANT STIINTIFIC

TEHNOLOGIE ȘI OAMENI

Dispunem de o tehnologie avansată și un personal înalt calificat cu experiență de peste 38 de ani în domeniu, gata să oferim rezultate rapide și precise.

CYTOGENOMIC IN TIME

COLABORATORI